Etusivu » Henkilöstö

Henkilöstö

Apteekkari Eeva Savelan lisäksi apteekissamme työskentelee vakituisesti 2 proviisoria, 12 farmaseuttia, 2 lääketeknikkoa, 1 tekninen työntekijä ja 2 kosmetologia.

Apteekkari omistaa apteekin ja vastaa koko apteekin toiminnasta.

Proviisorit ovat apteekkarin apuna vastaamassa mm. töiden organisoinnista, henkilökunnan koulutuksesta ja asiakaspalvelun sujuvuudesta.
Halutessasi voit ottaa proviisoreihin yhteyttä sähköpostitse:

elina.jarvinen@apteekit.net

tiina.lehtonen@apteekit.net

Farmaseutit toimivat asiakaspalvelussa itsehoito-osastolla ja reseptien toimituksessa. He huolehtivat siitä, että asiakas tietää mihin ja miten lääkettä käytetään. Vielä nykypäivänäkin farmaseutit valmistavat joitakin lääkkeitä, esimerkiksi voideseoksia. Farmaseutilla voi olla hoidollinen erityisalue, johon hän on erikoistunut. Lohjan 1. apteekissa on esimerkiksi astmaan, diabetekseen ja sydän- ja verisuonisairauksiin perehtyneitä farmaseutteja.

Lääketyöntekijöiden ja teknisten työntekijöiden toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi reseptien käsittely, laskutus, tilausten tekeminen, varaston valvonta ja kassatyöskentely. Valkoisesta takistaan huolimatta heillä ei ole mahdollisuutta antaa lääkeneuvontaa.

Kosmetologit opastavat ihonhoitoon liittyvissä asioissa.