Etusivu » Palvelut

Apteekkimme palvelee

Tiliasiakkuus

Teillä on mahdollista liittyä tiliasiakkaaksi, mikä sujuvoittaa apteekissa asiointianne. Tiliasiakkaiden henkilötiedot tallennetaan apteekin asiakasrekisteriin, jolloin pystymme seuraamaan mm. Kelan kattokorvausrajan täyttymistä ja lääkeaineyhteisvaikutuksia. Lääkeostoksenne laskutetaan kerran kuukaudessa. Apteekin henkilökunnalta saatte tiliasiakkuudesta lisätietoa.

Kela-korvaus

Teillä on mahdollista saada Kela-korvaus suoraan apteekista kun esitätte Kela-kortinne reseptilääkkeiden toimituspisteessä.

Jos Kelan vuosittainen lääkkeiden omavastuuosuutenne ( 605,13€ v. 2017/18) ylittyy, voitte saada lääkkeistä suorakorvauksen näyttämällä Kelan lähettämän todistuksen omavastuuosuuden täyttymisestä. Tällöin apteekissa maksettava lääkekohtainen omavastuu on Kelan korvaamista lääkkeistä 2,50 euroa lääkettä kohti. Lisätietoa Kelan internet-sivuilta: www.kela.fi

Lapsiasiakkaat

Lapsille on tiloissamme pieni leikkipaikka, jotta vanhemmat voivat asioida rauhassa.

Lääkejätteet

Käytöstä poistetut ja vanhentuneet lääkkeet voit tuoda maksutta apteekkiimme, josta toimitamme ne edelleen jätteenkäsittelylaitokselle.

Lajittele lääkejätteet:

Lääkejätteitä eivät ole apteekista ostetut pesuaineet, vitamiinit tai ravintovalmisteet. Ne voidaan laittaa sekajätteen keräysastiaan tavalliseen roskikseen.

Linkki Rosk´nRollin sivulle www.rosknroll.fi

Lääkkeenvalmistus

Lääkevalmistus on apteekin perinteistä osaamista. Valmistamme pääosan lääkärin määräämistä ex-tempore -lääkkeistä mm. voideseokset, liuokset, mikstuurat ja geelit itse. Valmistettavat lääkkeet voitte saada nopeimmillaan noin tunnissa, mutta vaativamman valmisteen kohdalla aikaa voi kulua vuorokausi. Jotkut valmistettavat kapselit tilaamme rahtityönä Kangasalan 1. apteekista, jolloin toimitusaika on noin 2 vuorokautta.